ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Често задавани въпроси и отговори, относно предлаганите от нас услуги

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

1.Изисква ли се депозит при наем на озвучителна техника?

Не. Депозит не се изисква. Отдаването под наем става, чрез подписване на двустранен договор и/или приемо - предавателен протокол.

2. Плащане.

Плащането става след извършването на съответната DJ услуга. При наем на оборудване, плащането се извършва в началото на наемния период. Авансово плащане не се изисква, освен ако няма предварителна договорка.

3. Как да инсталирам наетата от мен озвучителна техника?

При наемане на техниката, получавате пълни инструкции от наш представител, относно инсталирането и ползването и. Разбира се, можем да предложим и комплексна услуга, включваща транспорт, монтаж и демонтаж на наетото оборудване. Горещо препоръчваме този вариант!

4. В предлаганите DJ услуги включена ли е озвучителна техника, или трябва да разполагам със собствена?

Да, озвучителната техника е включена, като цената на услугата зависи и от количеството и, съобразено с типа на събитието и броя на присъстващите. Ако разполате със собствено озвучаване, можем да ви предложим само професионален DJ, без включена озвучителна апаратура (тонколони, субуфери и т.н).

5. Мога ли да поръчам DJ услуга, или озвучаване под наем, извън района на София?

Да можете. Посочените цени в раздели “DJ услуги”, “Сватбен DJ” и “Озвучаване под наем” са валидни целогодишно за района на София и през летния период (от 01.06 до 15.09) за района на Варна. За останалите райони се калкулира допълнително транспорт, както и съответните командировъчни разходи.

6. Имате още въпроси?

Свържете се с нас чрез раздел “Контакт”. Нашият екип с удоволствие ще Ви отговори и консултира.